marți, 2 aprilie 2013

Mascalzone - Cap.13.


MASCALZONE

Cap. 13.
Tot in timpul comunistilor, la Politehnica era un student urat de te speriai de el si mai multe nu dar era un baiat foarte de treaba, mereu pus pe glume, vesel, saritor si foarte bun la suflet.
Colega cu el la facultate era o fata superba, fiica de ministru ceausist si aceasta domnisoara era foarte dezamagita in urma separarii de prietenul ei, caruia ea ii refuzase cererea in casatorie iar el, la nervi, se casatorise imediat cu o alta fata, studenta si ea dar la medicina.
Acestia doi din urma au ajuns un cuplu de notorietate in zilele noastre dar normal, dupa peste 20 de ani de casatorie, s-au despartit si ei, el indragostindu-se de o alta femeie, prezentatoare tv, care si ea la randul ei, era intr-o relatie cu un tip, mare scula intr-o multinationala.
Astfel, prezentatoarea si fostul fostei s-au casatorit iar sotia a ramas cu cei doi copii ai lor dar si cu o mare parte din avere, consolidandu-si pozitia de puternica femeie de afaceri.
Multinationalul nostru, dupa mai multe incercari dar numai cu femei celebre, s-a insurat intr-un final cu fiica unui alt ministru contemporan, cu care este si astazi casatorit si astfel, toata lumea a fost multumita de permutarile facute cu atata maiestrie de catre toti protagonistii.
Trebuie sa precizez totusi ca multinationalul era foarte frumos, atat de frumos era, cam ca o broasca testoasa si asa se explica si marele succes, pe care-l avea el la femeile celebre.
Revenind la studenta superba din anii comunismului, ea cum, necum, s-a imprietenit cu uratul din grupa ei si cucerita de felul placut de a fi al baiatului, s-a casatorit cu el desi toata lumea se mira, ce a vazut fata la el.
Baiatul era de la tara, cu o claie afro in cap, neumblat, neplimbat si impreuna cu ea, de-a lungul anilor el s-a cizelat, ea ajutandu-l in absolut toate, inclusiv sa invete sa conduca masina, el neavand nici macar carnet de conducere la acea vreme.
Dupa revolutie, au infiintat o firma si descurcandu-se foarte bine amandoi, au cumpartat un obiectiv important de la stat si astfel, in scurt timp s-au imbogatit si au patruns in lumea buna a celor potentati.
Au luat avant si si-au facut prieteni ministrii, milionari, etc, tot ce vreti dvs dar ca sa vezi dracie, intr-o buna zi baiatul nostru de la tara a anuntat-o direct, acesta e stilul acum, ca pleaca de acasa, ca s-a indragostit si el, da, de sotia unui prieten vechi, fata cu care oricum n-a ramas nici cu ea, caci acum baiatul cu claia afro, juca tenis la BTT cu miilionarii, servea masa la Casa Di David, conducea masini de lux, ce vreti, evoluase baiatul si acum avea si foarte mare succes la femei, nu stim de ce...
Nu au divortat oficial, nu au impartit nicio avere, totul a ramas la comun, inclusiv obiectivul cumparat dar din pacate ea si astazi il mai asteapta pe fugar desi dupa cum vedeti si singuri, el n-ar mai merita nici macar un "buna ziua" din partea ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu